Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Liviu Dragnea: "Intentionam sa facem o reforma administrativa profunda"

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, a participat ieri, 18 octombrie, la Adunarea Generala a Asociatiei Municipiilor din Romania (AMR).”Trebuie remarcate efectele benefice ale dialogului si comunicarii. Apreciez abordarea Asociatiei Municipiilor din Romania si in special analiza atenta si intrebarile pertinente ridicate de asociatie. Remarc in mod deosebit abordarea constructiva a AMR: Asociatia Municipiilor nu e o structura care doar cere, ci vine si cu propuneri si solutii, iar propunerile facute sunt de inalta expertiza”, a remarcat ministrul Dragnea.

La reuniune s-au dezbatut o serie de subiecte de interes pentru administratia publica locala, precum stadiul propunerilor privind imbunatatirea reglementarilor normative din domeniul administratiei publice locale din Romania.

Legea administratiei publice locale, legea statutului functionarului public, legea prefectului, dar si proiectul privind descentralizarea vor face obiectul unui singur act normativ, care va fi promovat in perioada urmatoare”, a subliniat vicepremierul Liviu Dragnea, reiterand ca ”este vorba despre o reforma administrativa profunda, procesul de descentralizare realizandu-se cu asigurarea integrala a resurselor financiare.”

Sursa: MDRAP

Vizualizări: 99