Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Guvernul Romaniei: O atentie speciala va fi acordata fondurilor europene pentru ridicarea potentialului tehnologic al productiei auto

Primul-ministru Victor Ponta l-a primit la Palatul Victoria pe presedintele Grupului Renault-Nissan, Carlos Ghosn. Premierul a apreciat activitatea Renault in Romania, ponderea importanta a grupului in economia noastra, preocuparea pentru dezvoltarea unor solutii tehnologice de inalta performanta si pentru asigurarea stabilitatii locurilor de munca. „Impreuna avem proiecte comune pe care le sustinem cu toata convingerea si ne dorim ca activitatea Renault in Romania sa fie performanta pe termen lung”.

Presedintele Ghosn a reconfirmat importanta activitatilor din Romania in ansamblul Grupului Renault si satisfactia conducerii companiei pentru evolutia cadrului de activitate si afaceri pe segmentul industriei auto. In mod special au fost facute aprecieri pozitive cu privire la calitatile personalului angajat in diferite domenii acoperite de Grup in Romania si a fost subliniata preocuparea pentru investitia in pregatirea profesionala de inalta performanta a lucratorilor.

Premierul Ponta si presedintele grupului Renault-Nissan au exprimat sustinerea pentru o cooperare eficienta, astfel incat sa poata fi consolidata competitivitatea unitatilor din Romania ale grupului in ansamblul industriei auto globale. O atentie speciala va fi acordata posibilitatilor de accesare de fonduri europene pentru ridicarea potentialului tehnologic al productiei auto in tara noastra.

Sursa: Guvernul Romaniei

Vizualizări: 105