Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Minimis: S-a publicat ordinul pentru anularea procedurii si a listei cererilor de acord. Dosarele depuse la Registratura vor fi returnate expeditorilor

Ministerul Finantelor Publice a publicat Ordinul nr. 1485 din 04.09.2013 de anulare a procedurii de inregistrare on-line a cererilor de acord pe Schema de Minimis si a Listei cererilor de acord pentru finantare inregistrate on-line, precum si returnarea Cererilor de acord pentru finantare insotite de documentele justificative depuse/transmise la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice, prin posta cu confirmare de primire.

Conform Ministerului, motivele care au stat la baza acestei decizii au fost disfunctionalitatile aparute in modul de derulare a procedurii de inregistrare on-line pe pagina web a Ministerului Finantelor Publice, din data de 28.08.2013, care au condus la imposibilitatea accesului egal al tuturor intreprinderilor interesate la operatiunea de inscriere si, prin urmare, la eliminarea sanselor egale de a se incadra printre intreprinderile ale caror cereri de acord pentru finantare ar fi fost selectate, in vederea analizei cererilor acestora, in prima sesiune de inscriere.

Sursa: Ministerul Finantelor Publice

Vizualizări: 98