Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Intalnire cu beneficiarii POR pe tema mecanismului decontarii cererilor de plata, organizata de ADR Nord-Vest la Cluj-Napoca

ADR Nord-Vest organizeaza pe 30-31 august 2013 la Cluj-Napoca o intalnire cu beneficiarii POR si o vizita la proiecte finantate prin acest program.  Initiativa ADR Nord-Vest vine in intampinarea necesitatilor celor care doresc o mai buna aprofundare a mecanismului decontarii cererilor de plata, informatii la zi privind intocmirea cererilor de plata si a cererilor de rambursare aferente cererilor de plata, precum si noutati in legislatia privind achizitiile publice.

Descarca Agenda (draft)

Intalnirea din 30 august 2013 va avea loc la Grand Hotel Napoca cu incepere de la ora 9:30. A doua zi, in 31 august 2013, vor avea loc vizite la proiectele finantate prin REGIO.

Confirmarea participarii si a numarului de persoane participante de la fiecare institutie sau firma se poate face pana in data de 23 august 2013, la adresa de e-mail comunicare@nord-vest.ro.

Pentru detalii organizatorice, persoana de contact este Andreea Marcu, expert comunicare, telefon 0755777012, E-mail andreea.marcu@nord-vest.ro.

Sursa: ADR Nord-Vest

Vizualizări: 87