Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Consultare publica - itinerariu turistic cultural-religios in Regiunea Nord-Est

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est deruleaza o consultare publica cu privire la dezvoltarea unor circuite cultural-religioase ce reunesc intr-un mediu organizat cele mai renumite manastiri si biserici din regiunea Nord-Est. Scopul este de a mari numarul vizitatorilor si a innoptarilor in sectorul de turism cultural-religios in aceasta regiune, totodata punand bazele dezvoltarii durabile prin utilizarea organizata a obiectivelor cultural religioase din zona.

Aceasta activitate se efectueaza in cadrul proiectului Recultivatur – “Elaborarea unui instrument pentru includerea valorilor cultural-religioase in procesul de dezvoltare si planificare al centrelor urbane si comunitatilor rurale invecinate” finantat prin programul Sud Estul Europei in care Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est este partener impreuna cu alte 15 institutii din arealul Europei de Sud-Est.

Pentru definirea unui itinerar reprezentativ a fost elaborat un chestionar care va sta la baza dezvoltarii ulterioare a produselor turistice, in functie de preferintele: potentialilor turisti, agentilor economici din domeniul turismului, operatorilor de turism, institutiilor publice.

Persoanele care fac parte din categoriile de mai sus si care sunt interesate sa sprijine initiativa ADR Nord Est sunt invitate sa completeze Chestionarul elaborat prin proiect.

Sursa: ADR Nord-Est

Vizualizări: 159