Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Remes:"Inrazneala si consecventa in vederea accesarii fondurilor destinate dezvoltarii rurale"

Remes:"Inrazneala si consecventa in vederea accesarii fondurilor europene dezvoltarii rurale"

in data de 20 august 2007, a avut loc la Targoviste, Conferinta de prezentare si promovare a Programului National de Dezvoltare Rurala 2007-2013. Aceasta este prima din seria de opt conferinte ce se vor desfasura in fiecare din regiunile de dezvoltare ale Romaniei.
Conferinta este initiata de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit. Alaturi de domnul Decebal Traian Remes, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, au participat la dezbateri si au prezentat posibilitatile de finantare prevazute in Programul National de Dezvoltare Rurala doamna Cornelia Harabagiu, secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, si domnul László Attila Klárik, director general al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit.
Principalul mesaj al ministrului Decebal Traian Remes l-a constituit apelul catre potentialii beneficiari ai programului la initiativa, indrazneala si consecventa in vederea accesarii celor peste 8 miliarde Euro destinate dezvoltarii rurale in Romania, in perioada 2007-2013.

Sursa: Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

Vizualizări: 75