Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Concursuri cu tematica europeana pentru studenti

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative organizeaza in octombrie 2013 ”Saptamana Cetateniei Europene la SNSPA”. Timp de 5 zile, in SNSPA vor fi organizate sesiuni de comunicari stiintifice pentru studenti si pentru mediul academic, lansarea unui volum pe tema identitatii europene, un mini-targ de carte pe teme UE, precum si alte activitati rezervate studentilor.

Cu aceasta ocazie, studentii sunt invitati sa participe la doua concursuri dedicate.

Concurs foto: I love Europe!

Studentii de la toate universitatile din tara care surprind intr-o fotografie un motiv pentru care iubesc Europa pot sa isi inscrie lucrarile la un concurs foto pe www.europa.snspa.ro in perioada 20 iunie – 10 octombrie 2013. Organizatorii promit premii frumoase pentru toti castigatorii.

Concurs eseuri: Perspective asupra identitatii europene

Studentii la licenta sau la masterat, din SNSPA sau din alte universitati cu specializari conexe, sunt invitati sa abordeze critic problema identitatii europene in cadrul unei lucrari de maxim 12 pagini. In cadrul Saptamanii Cetateniei Europene vor fi premiate lucrarile originale, pertinente si bine scrise.

Calendar/Etape:

  • 25 iulie 2013 – data limita pentru trimiterea propunerilor de lucrari (aproximativ 200 cuvinte, Times New Roman, 12)
  • 10 octombrie 2013 – data limita pentru trimiterea lucrarilor in forma finala (8-12 pagini, Times New Roman, 12, spatiere la 1,5 randuri);
  • 24 octombrie – prezentarea lucrarilor.

Pentru mai multe detalii despre concurs, click aici

Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.rowww.proiecte-structurale.ro este partener media al evenimentului.

Raluca Preluca,
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 154