Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Societatea civila solicita AM POSDRU sa explice public de ce a fost prelungita in ultimul moment perioada de depunere a proiectelor!

Printr-un comunicat publicat astazi, 5 iulie 2013, Coalitia ONGuri pentru Fonduri Structurale isi exprima protestul fata de prelungirea de catre AM POSDRU pe ultima suta de metri si fara explicatii a termenului de depunere a proiectelor pentru CPP 123-125 si 127-152 si ingrijorarea cu privire la corectitudinea procesului de evaluare in care vor intra toate proiectele indiferent de momentul in care au fost depuse.

Organizatia a solicitat doamnei Ministru Mariana Campeanu si domnului Director General Cristian Ababei, printr-o scrisoare deschisa transmisa astazi, sa explice public motivele pentru care a fost luata decizia de prelungire a termenului de depunere pentru proiectele aferente CPP 123-125 si 127-152, cu atat de putin timp inaintea expirarii celui oficial (n.r. luni, 1 iulie 2013, la ora 15:20 in conditiile in care termenul limita era ora 16:00).

De asemnea Coalitia a solicitat o atentie sporita a institutiilor de control ale statului pentru corectitudinea procesului de evaluare ce va avea loc pe toate apelurile deschise in prezent de AM POSDRU.

Click aici pentru a citi textul scrisorii

Sursa: Coalitia ONGuri pentru Fonduri Structurale

Vizualizări: 83