Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POSCCE: S-a deschis un apel de proiecte pentru cresterea eficientei serviciilor electronice ale SRI!

Ministerul pentru Societatea Informationala anunta lansarea apelului de proiecte pentru operatiunea 3.2.2. "Implementarea de sisteme TIC in scopul cresterii interoperabilitatii sistemelor informatice" apel 3, din cadrul Domeniului Major de Interventie 2 „Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice”, Axa III „Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”.

Scopul acestei operatiuni consta in asigurarea interoperabilitatii sistemelor electronice ale institutiilor publice, respectiv optimizarea cooperarii intre institutiile publice si cresterea capacitatii de raspuns la solicitari primite din partea cetatenilor / mediului de afaceri / administratiei publice. Se va finanta interconectarea acelor sisteme electronice care sunt functionale la momentul depunerii proiectului si a celor care se vor dezvolta prin proiect.

Solicitant eligibil - Serviciul Roman de Informatii (ca ordonator principal de credite), prin entitati aflate in subordinea acestuia, in parteneriat cu alte institutii publice centrale.

Alocarea financiara aferenta prezentei cereri de propuneri de proiecte este de 97.000.000 lei, din care aproximativ 80.219.000 lei FEDR si 16.781.000 lei de la bugetul de stat.

Perioada de inregistrare on-line a propunerilor de proiecte este cuprinsa intre 17 iunie 2013 ora 09.30 – 31 iulie 2013 ora 16.30.

Inregistrarea on-line se realizeaza la adresa de Internet: www.fonduri.mcsi.ro.

Reprezentantii Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale din cadrul MSI va pot raspunde la eventualele intrebari sau nelamuriri cu privire la fondurile structurale in domeniul IT&C, la adresa de e-mail fonduri.oipsi@msinf.ro sau telefon 021.311.41.55.

Descarca Ghidul Solicitantului

Sursa: OIPSI

Vizualizări: 110