Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POSCCE: S-a lansat un nou apel de proiecte pentru cresterea eficientei serviciilor publice electronice

Ministerul pentru Societatea Informationala a anuntat lansarea apelului 4 de proiecte pentru operatiunea 3.2.2. "Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice" , din cadrul Domeniului Major de Interventie 2 „Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice”, Axa III „Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”.

Scopul acestei operatiuni consta in asigurarea interoperabilitatii sistemelor electronice ale institutiilor publice, respectiv optimizarea cooperarii intre institutiile publice si cresterea capacitatii de raspuns la solicitari primite din partea cetatenilor / mediului de afaceri / administratiei publice, la un nivel de sofisticare de minimum 3. Se va finanta interconectarea acelor sisteme electronice care sunt functionale la momentul depunerii proiectului sau care urmeaza a se dezvolta prin proiect.

Solicitantul eligibil in cadrul acestui apel de proiecte este Secretariul General al Guvernului. Suma totala alocata acestui apel de proiecte este 17.500.000 lei, din care aproximativ 14.472.500 lei FEDR si 3.027.500 lei de la bugetul de stat.

Valoarea maxima a finantarii acordate este 17.500.000 lei (inclusiv TVA pentru cheltuieli eligibile).

Inregistrarea proiectelor se realizeaza on-line in mod continuu, incepand de ieri 10 iunie 2013, ora 9,30. Termenul-limita de inregistrare a proiectelor este 10 iulie 2013, ora 16.30.

Descarca Ghidul Solicitantului

Contact:
Email: fonduri.oipsi@msinf.ro
Tel: 021.311.41.55

Sursa: www.fonduri.mcsi.ro

Vizualizări: 71