Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Conferinta pe tema dezvoltarii Regiunii Nord – Est organizata la Iasi

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est organizeaza joi, 6 iunie 2013, Conferinta regionala “Regiunea Nord–Est se dezvolta prin REGIO”. Evenimentul va avea loc la Iasi incepand cu ora 11:00 in Sala Ion Tiriac din cadrul Centrului IDEO, Sos. Pacurari, Nr.138.

La 7 ani de implementare a Programului, aceasta conferinta constituie un prilej de a afla informatii actuale si relevante despre evolutia Programului Operational Regional la nivelul Regiunii Nord-Est, subliniind beneficiile obtinute prin implementarea asistentei financiare nerambursabile si rolul avut in dezvoltarea locala si regionala.

Pentru a asigura un grad de pragmatism si de interactivitate evenimentului, agenda include cateva prezentari ale unor proiecte de succes care demonstreaza cum a contribuit REGIO in mod concret la dezvoltarea Regiunii Nord-Est.

Sunt invitati sa participe beneficiari REGIO, colaboratori ADR Nord-Est de la nivel national si regional, reprezentanti mass-media, interesati de impactul Programului Operational Regional in Nord-Est-ul Romaniei, la finalul primului exercitiu de programare 2007-2013. Accesul la eveniment este liber, in conditiile confirmarii participarii pana la data de 5 iunie 2013, ora 12.00 la tel/fax. 0233 224 167, e-mail info@adrnordest.ro.

Descarca Agenda

Sursa: ADR Nord Est

Vizualizări: 82