Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POSCCE: S-a lansat apelul 5 pe operatiunea 321 – solutii de e-guvernare!

Ministerul pentru Societatea Informationala a lansat, astazi, apelul de proiecte pentru Operatiunea 3.2.1. "Sustinerea implementarii de solutiii de e-guvernare si asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar" – apel 5, din cadrul POSCCE .

Obiectivul liniei de finantare este punerea la dispozitie a serviciilor administrative prin mijloace electronice, atat pentru utilizatori (cetateni si mediul de afaceri), cat si pentru administratia publica.

Solicitantii eligibili:
Institutii publice centrale si/sau entitati aflate in subordinea/coordonarea institutiilor publice centrale, numai cu acordul ordonatorilor principali de credite.

Suma totala alocata acestui apel de proiecte este 224.400.000 lei. Valoarea maxima a finantarii acordate este 79.000.000 lei (inclusiv TVA pentru cheltuieli eligibile), iar valoarea minima a finantarii acordate, 26.500.000 lei (inclusiv TVA pentru cheltuieli eligibile).

Inregistrarea proiectelor se realizeaza on-line in mod continuu, incepand cu data de 20 mai 2013. Termenul-limita de inregistrare a proiectelor este 21 Iunie 2013, ora 16.30.

In termen de maxim 5 zile lucratoare dupa inregistrarea on-line, solicitantii trebuie sa depuna dosarul la sediul MSI cu respectarea detaliilor cuprinse in ghidul solicitantului.

Reprezentantii Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale din cadrul MSI va pot raspunde la eventualele intrebari sau nelamuriri cu privire la fondurile structurale in domeniul IT&C, la adresa de e-mail fonduri.oipsi@msinf.ro sau telefon 021.311.41.55.

Descarca Ghidul Solicitantului

Sursa: OI PSI (fonduri.mcsi.ro)

Vizualizări: 173