Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Se schimba regulile de acordare a finantarilor de catre AFCN!

AFCN a lansat o invitatie pentru dezbaterea publica a noilor norme privind organizarea si functionarea comisiilor, procedura de selectie a programelor, proiectelor si actiunilor culturale in vederea acordarii de finantari nerambursabile din Fondul Cultural National, precum si de solutionare a contestatiilor.

Pana in prezent, un rezultat important venit din partea celor direct implicati in activitatea culturala a condus la modificarea Ordonantei Guvernului nr. 51/1998 privind imbunatatirea sistemului de finantare aprogramelor si proiectelor, act normativ ce urmeaza a fi republicat, precum si a actualului instrument specific de lucru - Normele Metodologice privind organizarea si functionarea comisiilor, procedura de selectie a programelor, proiectelor si actiunilor culturale in vederea acordarii de finantari nerambursabile din Fondul Cultural National, precum si de solutionare a contestatiilor, aprobate prin O.M.C.P.N. nr. 2231/2011.

Din dorinta de a da curs propunerilor beneficiarilor privind simplificarea procedurilor de finantare, AFCN lanseaza o noua invitatie de a participa la demersul privind elaborarea unui proiect de modificare a Normelor Metodologice din 7 aprilie 2011 privind organizarea si functionarea comisiilor, procedura de selectie a programelor, proiectelor si actiunilor culturale, in vederea acordarii de finantari nerambursabile din Fondul Cultural National, precum si de solutionare a contestatiilor, act administrativ de autoritate ce va fi aprobat prin Ordin al Ministrului Culturii, in conditiile legii.

Descarca Proiectul de modificare a Normelor Metodologice

Propunerile, sugestiile si opiniile sunt asteptate in format electronic, pana pe 29 mai 2013, la adresa de e-mail: contact@afcn.ro.

Sursa: www.afcn.ro

Vizualizări: 94