Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ministerul Economiei cauta parteneri-institutii de credit pentru colaborare in cadrul Programului romano-elvetian pentru IMM-uri

In vederea derularii Programului romano-elvetian pentru intreprinderi mici si mijlocii, Ministerul Economiei, in calitate de Agentie executiva pentru Aria de concentrare 5 – Imbunatatirea mediului de afaceri si a accesului la finantare a IMM-urilor vizand reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul UE, intentioneaza sa incheie conventii de colaborare cu institutiile de credit interesate.

Conform anuntului publicat de minister, colaborarea va implica acordarea de credite, in conditii specifice, IMM-urilor declarate eligibile conform programului.

Orice institutie de credit interesata de incheierea Conventiei de colaborare este invitata sa transmita, pana la data de 19 aprilie 2013, ora 14:00, o oferta de parteneriat privind colaborarea in vederea implementarii Programului. Oferta va fi transmisa catre Ministerul Economiei, str. Poterasi, nr. 11, sector 4, la sediul fostei AIPIMM.

Descarca Documentatia de parteneriat

Sursa: Ministerul Economiei, Directia Implementare Programe pentru IMM-uri

Vizualizări: 140