Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

A patra conferinta pe tema cresterii absorbtiei, organizata de Ministerul Fondurilor Europene la Pitesti!

Ministerul Fondurilor Europene, prin Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale, organizeaza la Pitesti, pe 11 aprilie 2013 a patra conferinta regionala cu tema “Cresterea absorbtiei fondurilor structurale si de coeziune”.

Evenimentul, la care va lua parte si Ministrul Fondurilor Europene - Eugen Teodorovici, va avea loc la Hotel Ramada Pitesti (Calea Bucuresti Nr. 31), cu incepere de la ora 10.00. Mai multe detalii privind programul conferintei si speakerii prezenti se gasesc in Agenda atasata.

Sunt invitati sa participe reprezentanti ai institutiilor cu atributii in gestionarea fondurilor structurale si de coeziune, ai autoritatilor centrale si locale, ai beneficiarilor si consultantilor in domeniu.

Scopul acestor intalniri este de a furniza celor interesati de domeniul fondurilor informatii clare, bine documentate si de ultima ora cu privire la programele operationale cofinantate din instrumente structurale. Totodata, se urmareste identificarea problemelor care ingreuneaza utilizarea acestor fonduri si propunerea de solutii pentru depasirea obstacolelor.

Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro - www.proiecte-structurale.ro este partener media al evenimentului.

Participarea la conferinta este gratuita si se face pe baza de inscriere prealabila. Click aici pentru a completa Formularul de inscriere.

Experti de la AM-uri, de la Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale si beneficiari care au accesat fonduri va asteapta sa le puneti intrebari

In paralel cu desfasurarea conferintei, in incinta hotelului, experti ai autoritatilor de management si ai Centrului de Informare pentru Instrumente Structurale vor raspunde intrebarilor publicului interesat, iar unii dintre beneficiarii din regiune isi vor prezenta proiectele realizate cu ajutorul fondurilor nerambursabile de la Uniunea Europeana.

Firmele de consultanta isi pot prezenta ofertele si portofoliul de proiecte


Tot in incinta hotelului, va exista si o sectiune special amenajata unde firmele de consultanta care doresc sa se promoveze si sa atraga clienti isi vor putea face cunoscute ofertele si portofoliile de proiecte de succes.

Pentru detalii suplimentare:
Ioana Baboi
E-mail: ioana.baboi@fonduri-ue.ro
Tel: 021.210.77.53

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 106