Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Structural Consulting™ Group… se intoarce! Au mai ramas trei zile in care poti beneficia de discount

Dupa un an de activitate continua in implementarea de proiecte, dupa un an de scrisori deschise si sondaje pentru sustinerea beneficiarilor de finantari, ne intoarcem in piata cursurilor deschise prin cursul nostru fanion Manager de Proiect. Adaptat momentului de elan reflectat de optimistul calendar al lansarilor publicat de autoritati (19 call-uri doar pe PSDRU), cursul va este oferit si intr-un pachet integrat cu Expert Fonduri Structurale.

În perioada aprilie – mai, puteti invata “la pachet” de la cei mai buni specialisti in domeniul fondurilor europene cum se scriu si cum se implementeaza proiectele iscusite!

Mai sunt trei zile in care puteti beneficia de discountul pentru participarea la cursurile Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro - www.proiecte-structurale.ro certificate ANC de Manager de proiect si Expert Fonduri Structurale!

Pana pe 10 mai, poti sa devii Manager de proiect independent si Expert suveran al Fondurilor Europene! Adauga pe lista evenimentelor de care iti amintesti de 10 mai, pe langa Independenta si Ziua Incoronarii Regale, ziua in care ai dobandit cunostintele necesare scrierii si implementarii proiectelor europene de succes!

Pentru mai multe detalii, click aici si aici.

Raluca Preluca,
Dan Barna,
www.fonduri-structurale.ro
www.proiecte-structurale.ro

Vizualizări: 130