Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Grad de contractare a fondurilor de 101%!

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, a semnat ieri, 1 aprilie, 32 de contracte de finantare prin Programul Operational Regional 2007-2013, pentru proiecte in valoare totala de 400 milioane de lei.

”Va doresc succes si vreau sa va asigur ca aveti la noi permanent sprijin pentru implementarea proiectelor pentru care am semnat astazi contractele de finantare. Aici, la minister, am accelerat termenele, am organizat activitatea astfel incat sa nu intarziem nicio procedura, niciun document. Suntem interesati sa facem tot ce tine de noi pentru ca fondurile absorbite sa fie cat mai aproape de plafonul alocat pentru Programul Operational Regional.”, a declarat Liviu Dragnea, adresandu-se beneficiarilor finantarilor.

Este vorba de proiecte cu impact economic si social ridicat, extrem de importante pentru localitatile in care se implementeaza, de la dotari pentru echipajele de interventii in situatii de urgenta, la centre pentru sprijinirea afacerilor, reabilitari de scoli si drumuri, amenajari si sisteme de management informatizat pentru transportul in comun, la investitii in centre sociale si medicale si in infrastructura turistica si culturala.

Noile contracte semnate contribuie la evolutia pozitiva a programului, in prezent gradul de contractare fiind de 101%.

Sursa: MDRAP

Vizualizări: 79