Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Planificare 2014 - 2020: Anunt de selectie a grupului de lucru pentru Programul Romania - Serbia

Pe site-ul Programului Romania-Serbia a fost publicat marti, 19.03.2013, anuntul de selectie a ONG-urilor/asociatiilor/fundatiilor pentru Grupul Comun de Lucru pentru Planificare si Programare a viitorului Program de Cooperare Transfrontaliera Romania - Republica Serbia 2014-2020.

In perioada 2014-2020, Romania va beneficia de asistenta financiara comunitara nerambursabila pentru dezvoltarea de programe si proiecte de cooperare teritoriala europeana (transfrontaliera, transnationala si interregionala) avand ca scop dezvoltarea echilibrata a intregului teritoriu comunitar, prin incurajarea cooperarii si schimbului de bune practici intre toate regiunile Uniunii Europene.

In perioada 2007-2013, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice gestioneaza, in calitate de Autoritate de Management, Programul IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania-Repulica Serbia. In vederea pregatirii participarii Romaniei in noul Program de Cooperare Transfrontaliera la granita romano-sarba aferent perioadei de programare 2014-2020, cele doua state partenere au decis infiintarea unui Grup Comun de Lucru pentru Planificare si Programare. Grupul de Lucru cuprinde reprezentanti de la nivelul granitei, precum si actori cheie relevanti de la nivel local, regional si national din domeniile preconizate a primi finantare prin viitorul program. Grupul de Lucru va avea atributii in planificarea strategica de la nivelul ariei eligibile si a programarii utilizarii asistentei comunitare alocate programului pentru perioada 2014-2020.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice organizeaza procesul de selectie a ONG-urilor/asociatiilor/fundatiilor care vor face parte din componenta Grupului Comun de Lucru pentru Planificare si Programare.

Astfel, MDRAP va selecta 2 ONG-uri/asociatii/fundatii, una din domeniile protectia mediului/egalitatea de sanse si una din mediul de afaceri.

Organizatiile interesate sunt invitate sa transmita scrisorile de intentie privind participarea ca membru in Grupul Comun pentru Planificare si Programare, insotite de documentele mentionate in anuntul de intentie, pana la data de 29.03.2013.

Descarca Anuntul de intentie
Descarca Grila de evaluare

Sursa:www.romania-serbia.net

Vizualizări: 103