Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ADR Nord-Vest organizeaza in Borsa si Sighet ateliere de lucru pentru planificarea 2014-2020

UPDATE: ADR Nord-Vest a anuntat ca, din motive obiective organizatorice, atelierele de lucru cu comunitatile locale din judetul Maramures, anuntate pentru miercuri 27 februarie la Borsa si joi 28 februarie la Sighetu Marmatiei vor fi reprogramate si organizate la o data ulterioara, ce va fi anuntata in timp util.

***
Echipa de planificare a ADR Nord-Vest va organiza saptamana aceasta doua ateliere de lucru cu comunitatile locale din judetul Maramures, in zona Borsa si, respectiv, in zona Sighetu Marmatiei.

Prima intalnire va avea loc miercuri, 27 februarie 2013, la Primaria Orasului Borsa, iar cea de-a doua, joi, 28 februarie 2013, la Primaria Sighetu Marmatiei, ambele cu incepere de la ora 11.

Intalnirile fac parte din seria de ateliere de lucru cu reprezentantii comunitatilor locale din Transilvania de Nord, demarata de Agentia de Dezvoltare Regionala cu scopul de a lansa pregatirea de proiecte aferente perioadei 2014-2020.

Echipa de planificare a ADR Nord-Vest va explica cadrul general european, national si regional, in care se deruleaza procesul de planificare strategica, care sunt obiectivele tematice propuse de Cadrul Strategic Comun pe baza obiectivelor stabilite prin Strategia Europa 2020, directiile strategice regionale si conditiile generale in care trebuie sa se inscrie proiectele pentru a avea sanse sa atraga finantare europeana dupa 2014.

Sursa: ADR Nord-Vest

Vizualizări: 135