Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Forum “Solutii IT Inovative de tip e-administratie, e-sanatate si e-infrastructura de cercetare in Regiunea Nord-Vest”

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest (ADR Nord-Vest), in colaborare cu reprezentanti ai Clusterului Inovativ CLUJ IT, vin in sprijinul dezvoltarii comunitatilor locale si regionale, prin prezentarea unor modele de bune practici in e-administratie, e-sanatate si e-infrastructura de cercetare si furnizarea de solutii IT inovative in sectorul public. Cu aceasta ocazie, participantii la Forum vor putea sa schimbe idei, sa impartaseasca experiente relevante, sa identifice si sa discute despre proiecte in parteneriat, in perioada 2014-2020.

In contextul implementarii sub-proiectului regioNet - „Clustere si retele, motoare ale dezvoltarii prin cresterea competitivitatii si a capacitatii de inovare a regiunilor”, echipa ADR Nord-Vest organizeaza la Cluj-Napoca, Forumul cu tema „Solutii IT Inovative de tip e-administratie, e-sanatate si e- infrastructura de cercetare in Regiunea Nord-Vest” , ocazie cu care partenerii regionali de proiect, alaturi de reprezentanti ai sectorului public din cele 6 judete si municipii din Regiunea Nord-Vest, reprezentanti ai mediului academic si ai mediului de afaceri din sectorul IT vor face schimb de experienta, vor aduce in discutie exemple de solutii IT inovative deja implementate in tari din Europa si din SUA si vor identifica idei de proiecte de tip e-administratie, e-sanatate si e-infrastructura de cercetare, care sa raspunda nevoilor comunitatilor locale si regionale.

Evenimentul va avea loc miercuri, 27 februarie 2013, la Hotelul Grand Napoca din Cluj-Napoca, Str. Octavian Goga nr.1 - Sala Ambasador.

Confirmarea participarii la acest eveniment se poate face pana luni, 25 februarie 2013, persoana de contact: Ioana SUTA – manager proiect; email: ioana.suta@nord-vest.ro, telefon mobil nr: 0755 777699.

Descarca Agenda

Sursa : ADR Nord Vest

Vizualizări: 228