Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Curs gratuit de "Manager de proiect" pentru managerii si viitorii manageri in economia sociala din regiunea Nord-Vest


Fundatia Civitas pentru Societatea Civila, partener in cadrul proiectului „Incluziune sociala si pe piata muncii prin intreprinderi sociale” (POSDRU/84/6.1/S/53560), alaturi de Consiliul Judetean Alba in calitate de beneficiar, anunta organizarea unui curs de perfectionare ”Manager de proiect” pentru regiunea Nord-Vest. Doar persoanele care au domiciliul in urmatoarele judete se pot inscrie la curs: Cluj, Bistrita-Nasaud, Bihor, Satu Mare, Maramures, Salaj.

Cursul se adreseaza managerilor sau viitorilor manageri in economia sociala. De asemenea, la curs pot participa si angajati ai unor organizatii non-guvernamentale care intentioneaza sau intreprind deja activitati de economie sociala.

Cursul va avea loc intre 4 si 7 Martie 2013, la Baile Felix. Vor fi abordate teme esentiale pentru perfectionarea calitatilor unui bun manager, printre care scopul si obiectivele unui proiect, ciclul proiectului, instrumente de analiza, planificare si control, elaborarea bugetelor, finantarea proiectului etc. Cursul este format dintr-o parte teoretica si una practica si se va finaliza printr-un examen scris si o proba practica, in vederea obtinerii certificarii ANC (fosta CNFPA).

Pentru mai multe detalii privind cursul si procedura de inscriere, vizitati site-ul www.civitas.ro.

Vizualizări: 128