Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Planificare 2014-2020: Anunt de selectie a grupului de lucru pentru Programul Romania-Bulgaria

Pe site-ul Programului Romania-Bulgaria a fost publicat luni, 11.02.2013, anuntul de selectie a ONG-urilor/asociatiilor/fundatiilor pentru Grupul Comun de Lucru pentru Planificare si Programare Strategica pentru aria eligibila a Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2014-2020.

In perioada 2014-2020, Romania va beneficia de asistenta financiara comunitara nerambursabila pentru dezvoltarea de programe si proiecte de cooperare teritoriala europeana (transfrontaliera, transnationala si interregionala) avand ca scop dezvoltarea echilibrata a intregului teritoriu comunitar, prin incurajarea cooperarii si schimbului de bune practici intre toate regiunile Uniunii Europene.

In perioada 2007-2013, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice gestioneaza, in calitate de Autoritate de Management, Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013. In vederea pregatirii participarii Romaniei in noul Program de Cooperare Transfrontaliera la granita romano-bulgara aferent perioadei de programare 2014-2020, cele doua state membre au decis infiintarea unui Grup Comun de Lucru pentru Planificare si Programare Strategica.

Grupul de Lucru cuprinde reprezentanti de la nivelul granitei, precum si actori cheie relevanti de la nivel local, regional si national din domeniile preconizate a primi finantare prin viitorul program. Grupul de Lucru va avea atributii in planificarea strategica de la nivelul ariei eligibile si a programarii utilizarii asistentei comunitare alocate programului pentru perioada 2014-2020.

MDRAP organizeaza, asadar, un proces de selectie a ONG-urilor/asociatiilor/fundatiilor din domeniile protectia mediului/egalitatea de sanse/mediul de afaceri.

Organizatiile interesate sunt invitate sa transmita scrisorile de intentie privind participarea ca membru in Grupul Comun pentru Planificare si Programare Strategica, insotite de documentele mentionate in anuntul de intentie, pana la data de 20.02.2013.

Descarca Anuntul de intentie
Descarca Grila de evaluare

Sursa: www.cbcromaniabulgaria.eu

Vizualizări: 96