Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Infrastructura de sanatate din judetul Giurgiu se reabiliteaza prin POR

Marti, 29 ianuarie, s-a semnat cel de-al patrulea contract cu finantare Regio, la nivelul regiunii Sud Muntenia, ce are ca obiectiv reabilitarea infrastructurii de sanatate. Beneficiarul contractului, Judetul Giurgiu, va primi fonduri nerambursabile in cadrul Axei 3, DMI 3.1 „Reabilitarea/modernizarea/echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate”, pentru proiectul „Modernizarea Ambulatoriului Vadu Lat”.

Contractul de finantare semnat marti are o valoare totala de 1.408.362,27 lei, din care: valoarea totala eligibila este de 1.138.977,71 lei (finantare nerambursabila si contributia beneficiarului), unde valoarea eligibila nerambursabila din FEDR este de 968.131,05 lei, valoarea eligibila nerambursabila din bugetul national de 148.067,11 lei, iar cofinantarea eligibila a beneficiarului este de 22.779,55 lei.

Proiectul consta in dotarea si amenajarea spatiului necesar functionarii in conditii optime a Ambulatoriului Integrat al Sectiei Psihiatrie Vadu Lat, comuna Bucsani, a Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu. Astfel, pe toata durata de implementare a proiectului (12 luni) se vor moderniza si echipa incaperi aflate intr-un corp de cladire, spatii in prezent improprii necesare desfasurarii unui act medical de calitate.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Vizualizări: 146