Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

15 februarie 2013 – noul termen limita pentru depunerea cererilor de finantare pentru pescuit si acvacultura

Directia Generala Pescuit - Autoritatea de Management pentru POP (DGP-AMPOP) a anuntat prelungirea, pana in data de 15.02.2013, a sesiunii deschise de primire cereri de finantare  pentru acordarea fondurilor nerambursabile pentru pescuit si acvacultura conform masurilor 3.1 si 3.3 din cadrul Programului Operational pentru Pescuit.

Depunerea proiectelor in cadrul masurilor 3.1 - Actiuni colective si 3.3 - Porturi de pescuit, puncte de debarcare si adaposturi se va face la sediile Compartimentelor Regionale, in intervalul 8.30-16.30, pana la 15 februarie 2013. Solicitantul sprijinului financiar trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate mentionate in cadrul Ghidului Solicitantului aferent fiecarei masuri (3.1, respectiv 3.3). In cazul masurilor ce implica evaluarea tehnica si financiara, pentru a fi selectat pentru finantare proiectul trebuie sa obtina punctajul minim prevazut pentru fiecare masura, conform Ghidului Solicitantului corespunzator masurii.

DGP-AMPOP va notifica in scris pe toti solicitantii privind rezultatul evaluarilor cererilor de finantare depuse de catre acestia la sediile Compartimentelor Regionale.

Contact pentru detalii:

AM POP
Tel: 021-307-98-02
Email: pescuit@madr.ro

Sursa: AM POP

Vizualizări: 94