Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Se cauta Mos Craciuni! Fii si tu unul dintre ei

Nu te-a cuprins inca spiritul sarbatorilor? Nu iti mai amintesti cum il asteptai pe Mosu’, chinuindu-te sa ramai treaz pentru a-l surprinde cand iti aducea cadourile?

68 dintre cei 100 de copii din centrele de plasament sau familii dezavantajate inclusi in editia de anul acesta a campaniei „TU esti Mos Craciun” inca isi asteapta Mos Craciunul, asa ca te invitam sa le citesti scrisorile si sa le indeplinesti dorintele!

Campania este derulata de Asociatia Atitudini si Alternative si isi propune sa ajute in prag de sarbatori 100 de copii cu varste cuprinsa intre 5 si 14 ani din centre de plasament sau familii dezavantajate din Bucuresti.

Echipa Asociatiei a colectat deja scrisorile copiilor adresate lui Mos Craciun. Tot ce trebuie sa faci este sa le citesti si sa-ti alegi ce dorinta vrei sa indeplinesti.

Un mic sprijin inseamna un copil fericit de Craciun. Vrei si Tu sa fii MOS CRACIUN in acest an?

Darurile vor fi inmanate in cadrul unui spectacol organizat in Plaza Romania, in data de 15 decembrie 2012, orele 16.00. Printre artistii implicati in campanie se numara Vlad Mirita, Basalic Iordache si trupa de dans din cadrul Perfect Body.

Pentru mai multe detalii:
Catalina Badoiu-coordonator de proiect Asociatia Atitudini si Alternative
Tel. +40730.920.390
E-mail: catalina.badoiu@atitudini-on.ro

*Campanie sustinuta de www.fonduri-structurale.ro - Structural Consulting™ Group

Vizualizări: 117