Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Propuneri de introducere a unei submasuri in cadrul PNDR pentru investitii in infrastructura de internet in spatiul rural

Pe 13 noiembrie 2012 a avut loc la Sibiu cea de-a IX-a reuniune a Comitetului de Monitorizare pentru Programul National de Dezvoltare Rurala.

La reuniune au participat membrii si observatorii Comitetului de Monitorizare pentru PNDR (parteneri publici si privati reprezentativi in domeniile de activitate relevante), precum si reprezentantii Comisiei Europene.

In cadrul acestei intalniri s-au analizat aspecte legate de stadiul implementarii PNDR. Totodata, MADR a prezentat un pachet de propuneri de modificare a PNDR 2007-2013, cele mai importante referindu-se la introducerea in cadrul Masurii 322 a unei submasuri privind infrastructura de internet in banda larga in spatiul rural, majorarea nivelului platilor aferente lucrarilor de infiintare si intretinere a plantatiilor forestiere in cadrul Masurii 221 “Prima impadurire a terenurilor agricole” precum si introducerea unui mecanism de subventionare a dobanzii la credite pentru beneficiarii privati.

Sursa: MADR

Vizualizări: 69