Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ultimele evenimente din seria de conferinte regionale POSDRU, saptamana viitoare, la Bucuresti

Seria de conferinte regionale ”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare si incluziune sociala din Romania” se incheie la Bucuresti, cu ultimele doua evenimente, programate sa aiba loc in perioada 26-27 noiembrie, respectiv 28-29 noiembrie 2012.

”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare si incluziune sociala din Romania”, regiunea Bucuresti-Ilfov are drept obiectiv principal asigurarea unei publicitati adecvate, complete si eficiente cu privire la implementarea POSDRU.

Sunt asteptati sa ia parte la dezbateri experti din cadrul AM POSDRU, OIR POSDRU Bucuresti-Ilfov, OI CNDIPT, OI MECTS si OI ANOFM.

Evenimentele vor asigura cadrul necesar pentru prezentari si dezbateri interactive, prin prezentarea de spoturi si filme publicitare, popularizarea proiectelor de succes, dar si discutarea dificultatilor intampinate in procesul de implementare a proiectelor si a modalitatilor in care acestea pot fi solutionate. Principalele teme de pe agenda ”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare si incluziune sociala din Romania”, regiunea Bucuresti-Ilfov sunt: stadiul actual al implementarii POSDRU, lectii invatate in procesul de implementare, precum si asigurarea identitatii vizuale.

Pentru informatii suplimentare:
Telefon: +40 21 315 02 14;
Adresa de e-mail: posdru@fseromania.ro.

Sursa: www.fseromania.ro

Vizualizări: 45