Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Dezbatere-prezentare pe tema finantarii culturii in 2014-2020, la Timisoara!

Asociatia Operatorilor Culturali din Romania (AOCR) organizeaza dezbaterea-prezentare cu tema “Finantarea culturii in noua perspectiva financiara 2014-2020”, in data de 7 noiembrie 2012, ora 14,00, la Timisoara, Muzeul Banatului - Bastionul Thereza, str. Popa Sapca nr.4.

Dezbaterea-prezentare a politicilor culturale nationale in materie de finantare si a strategiei europene pentru viitorul program „Europa creativa” este parte a proiectului “Finantarea culturii in noua perspectiva financiara”, realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civica, program finantat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, sponsorizat de Raiffeisen Bank, administrat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile. AOCR reuneste artisti, organizatii neguvernamentale, manageri culturali, experti din diverse domenii. Proiectul, lansat in septembrie 2012 este realizat in parteneriat cu Universitatea Nationala de Arte Bucuresti (UNAB), Institutul Intercultural din Timisoara si Institutul de Cercetari Europene din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Dezbaterea organizata la Timisoara este a doua dintr-o serie de 3 dezbateri (celelalte doua fiind organizate in Bucuresti si Cluj Napoca), in paralel desfasurandu-se procesul de colectare a nevoilor de finantare a operatorilor culturali, prin intermediul unui Chestionar on–line, disponibil pe site-ul www.operatoriculturali.ro. Raspunsurile furnizate prin intermediul chestionarelor vor fi analizate si integrate in Studiul privind nevoile de finantare a operatorilor culturali, in perspectiva 2014-2020, care va fi lansat in cadrul unei conferinte organizata in Bucuresti, in februarie 2013.

Descarca Invitatia si Agenda evenimentului.

Data limita pentru confirmarea participarii este 06.11.2012, la adresa de email: camelia@operatoriculturali.ro.

Pentru detalii suplimentare persoana de contact este Dr. Corina Raceanu – Timisoara, telefon 0744 474 248, e-mail: corina.raceanu@gmail.com.

Vizualizări: 93