Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Conferinta MAEur la Bucuresti pe tema suspiciunilor de frauda si a conflictului de interese in domeniul achizitiilor publice

Ministerul Afacerilor Europene organizeaza, prin Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale, in data de 19 octombrie 2012, la Bucuresti, conferinta intitulata ”Problematica suspiciunilor de frauda si a conflictului de interese in domeniul achizitiilor publice aferente proiectelor finantate din instrumente structurale”.

Evenimentul - care va avea loc la Hotelul Marriott, cu incepere de la ora 09.00 - face parte din campania pe care Ministerul Afacerilor Europene o deruleaza pentru sensibilizarea publicului in legatura cu importanta maxima a prevenirii, identificarii si combaterii conflictelor de interese si a fraudelor in procesul de implementare a proiectelor cu finantare europeana. 

Dezbaterea are loc in contextul in care cresterea ratei de absorbtie a fondurilor structurale si de coeziune, asociata cu folosirea cat mai eficienta si corecta a acestor resurse financiare alocate de Comisia Europeana, reprezinta una dintre prioritatile Romaniei.

La conferinta sunt invitati sa participe reprezentanti ai autoritatilor de management, organismelor intermediare, autoritatilor centrale si locale, precum si ai mediului de afaceri si academic.

www.fonduri-structurale.ro -  Structural Consulting™ Group este partener media al evenimentului.

Participarea la conferinta se face pe baza de confirmare prealabila prin completarea formularului de inscriere, pana la data limita de 17 octombrie, ora 18.00.

Descarca Agenda

Raluca Preluca,
www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Ministerul Afacerilor Europene

Vizualizări: 80