Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Actiunile noastre conteaza! Oficial, se reiau platile pe POSDRU

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a anuntat astazi, la finalul sedintei de Guvern, in mod oficial, faptul ca urmeaza sa fie reluate platile catre beneficiari pe POSDRU, fiind alocate fonduri de la bugetul de stat pentru asigurarea atat a componentei FSE, cat si a celei nationale in vederea onorarii cererilor de rambursare.

De altfel, fonduri-structurale.ro anuntase chiar de la finalul saptamanii trecute faptul ca la nivelul Ministerului de Finante se luase decizia de a aloca AM POSDRU suma de 375 milioane lei pentru reluarea platilor.

Asadar, vocile organizatiilor care implementeaza proiecte pe POSDRU au fost auzite de Guvern, iar demersul comun al www.fonduri-structurale.ro - Structural Consulting™ Group, Academiei de Advocacy, Coalitiei ONGuri pentru Fonduri Structurale, si, nu in ultimul rand, al celor peste 140 de organizatii (beneficiari si parteneri POSDRU) care s-au alaturat acestuia nu a ramas fara rezultat.

Unind mesajele intr-unul comun am reusit, impreuna cu voi, organizatiile proactive care v-ati adus contributia in acest demers (prin participarea la sondaj, semnarea scrisorii deschise etc.), sa convingem Guvernul de necesitatea deblocarii financiare imediate a POSDRU.

Va multumim si contam si pe sustinerea voastra viitoare!

(Vom reveni cu detalii)

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 118