Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POSCCE: 4 noi contracte de finantare semnate in cadrul operatiunii dedicate intreprinderilor mari

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri a acordat, in perioada 03 – 07 septembrie 2012, prin 4 contracte, finantari pentru operatiunea destinata investitiilor productive in intreprinderi mari, in valoare totala de 118 454 618 lei .

Valoarea maxima eligibila nerambursabila, acordata din fonduri publice (Fondul European de Dezvoltare Regionala si Buget de Stat), este de 48 635 042 lei.

Prin implementarea acestor proiecte se vor crea 189 locuri de munca, iar finalizarea lor va contribui la dezvoltarea investitiilor productive ale beneficiarilor si la cresterea competitivitatii societatilor prin cresterea cifrei de afaceri si a exporturilor.

Aceste contracte sunt incadrate in POS CCE axa prioritara 1 - „Un sistem de productie inovativ si eco-eficient”, operatiunea - “Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile destinat intreprinderilor mari”, beneficiarii fiind SC SOCERAM SA - Bucuresti, SC CONDMAG SA – Brasov, SC PLIMOB SA – Sighetul Marmatiei, SC MANUFACTURA DE EST SRL – Craiova.

Sursa: www.minind.ro

Vizualizări: 45