Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

In septembrie, sunteti asteptati la convorbiri cu specialisti nationali si internationali in economie sociala!

Asociatia Regionala de Educarea Adultilor Suceava AREAS, care detine in prezent Presedintia retelei europene Social Firms Europe CEFEC, organizeaza Conferinta “Economia sociala, Trend sau Realitate”, la aniversarea a 25 de ani de activitate neintrerupta a Social Firms Europe CEFEC in domeniul economiei sociale. Evenimentul va avea loc la Suceava, in perioada 20-22 Septembrie 2012, in sala "Stefan cel Mare" a Palatului Administrativ Suceava.

Organizarea Conferintei Anuale in Romania este o premiera pentru Social Firms Europe CEFEC si va constitui o oportunitate excelenta pentru comunitatea de specialisti in economia sociala atat din tara cat si din strainatate, pentru analistii economici, reprezentantii autoritatilor publice responsabili de implementarea politicilor publice sa faca schimb de idei si sa analizeze in mod real impactul si provocarile economiei sociale in contextul Anului European al Imbatranirii Active si al Solidaritatii intre Generatii.

Conferinta va avea rolul de a pune bazele unui plan de actiune pentru definirea unei legislatii in economia sociala si isi propune sa contribuie la dezvoltarea de noi idei pentru a stimula aceasta zona vitala.

Programul Conferintei este o combinatie de sesiuni plenare si numeroase workshop-uri interactive, o sesiune de comunicari stiintifice la Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava si, in premiera pentru Suceava, Targul Economiei Sociale unde, intreprinderi de economie sociala, cooperative, organizatii active in productia si distributia de bunuri, cu o componenta de incluziune sociala, vor promova economia sociala.

Participantii la Targul de Economie Sociala 2012:

  • Vor avea posibilitatea prezentarii si/sau comercializarii produselor realizate in cadrul propriilor unitati/intreprinderi in cadrul standurilor puse la dispozitie de organizatori;
  • Vor avea posibilitatea sa beneficieze de schimbul de experienta cu alte organizatii si antreprenori din tare si alte tari din Europa;
  • Vor fi promovati atat in cadrul unui catalog al firmelor sociale in versiune online cat si in brosura conferintei.

Descarca
Formularul de inscriere
Pentru mai multe detalii, consultati site-ul conferintei

Vizualizări: 77