Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PNDR: Ghidul pentru investitii in sistemul de irigatii si alte lucrari de imbunatatiri funciare, publicat spre consultare!

APDRP a publicat, spre consultare, Ghidul Solicitantului pentru Componenta 125a1) „Irigatii si alte lucrari de imbunatatiri funciare”, din cadrul Masurii 125 „„Imbunatatirea si dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea si adaptarea agriculturii si silviculturii”, Sub-masura 125 a) "Imbunatatirea si dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea si adaptarea agriculturii , PNDR.

Sesiunea de depunere a proiectelor urmeaza sa se deruleze in perioada 3-28 septembrie 2012, iar alocarea financiara aferenta va fi de 25.555.908 de euro.

Conform Ghidului, beneficiarii eligibili pentru sprijinul acordat prin aceasta linie de finantare sunt organizatiile/ federatiile de utilitate publica ale proprietarilor/ detinatorilor de terenuri agricole constituite in conformitate cu legislatia in vigoare.

Activitatile pentru care se poate primi finantare privesc modernizarea si/ sau retehnologizarea, inclusiv lucrari pentru statiile de pompare, de contorizare si alte lucrari de imbunatatiri funciare care sa asigure functionarea optima a sistemelor de irigatii.

Descarca Ghidul (spre consultare)

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Sursa: APDRP

Vizualizări: 118