Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Mai putine atributii pentru ANRMAP: Autoritatea nu va mai elabora puncte de vedere privind legislatia din domeniul achizitiilor publice

In cadrul sedintei Guvernului Romaniei, din data de 25 iulie 2012, a fost adoptata Hotararea de Guvern privitoare la modificarea H.G. nr. 525/2007 privind organizarea si functionarea Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice.

Modificarile vizeaza abrogarea prevederilor cuprinse la art. 2, alin. (1), lit. k), din H.G. nr. 525/2007, referitor la elaborarea de catre A.N.R.M.A.P. a unui punct de vedere la solicitarile de clarificare pe care autoritatile contractante/potentialii ofertanti/autoritatile de management le transmit cu privire la modul de interpretare a prevederilor legislatiei in domeniul achizitiilor publice precum si obligatia operatorului S.E.A.P. de a asigura numai A.N.R.M.A.P. accesul imediat si nerestrictionat la documentatia de atribuire si notele justificative prevazute de legislatia in domeniul achizitiilor publice pana la publicarea invitatiei/anuntului de participare.

Hotararea de Guvern a fost adoptata la propunerea A.N.R.M.A.P. si a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 0538 din 2 august 2012.

Descarca Hotararea de Guvern

Sursa: ACIS

Vizualizări: 142