Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programare 2014-2020: Anunt de selectie a organizatiilor pentru Comitetul Consultativ pentru Dezvoltare Regionala

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului – AM POR, in calitate de coordonator al Comitetului Consultativ pentru Dezvoltare Regionala, a demarat procesul de selectie a organizatiilor din mediul economic, social, academic si societatea civila care vor face parte din Comitetul Consultativ pentru Dezvoltare Regionala.

Prin intermediul acestui comitet se va asigura cadrul partenerial pentru elaborarea documentelor de programare privind dezvoltarea regionala in Romania pentru perioada 2014 - 2020. Comitetul are in componenta sa maximum 45 de membri, dintre care maximum 20% sunt parteneri care reprezinta organizatii din mediul economic, social, academic si societatea civila.

Criteriile minime care trebuie indeplinite de organizatiile interesate sunt urmatoarele:

  • sa fie reprezentative la nivel national;
  • sa aiba o activitate relevanta, de minim 3 ani, in domeniul respectiv.

Organizatiile interesate din mediul economic, social, academic si societatea civila trebuie sa transmita urmatoarele documente:
  • scrisoare de intentie prin care sa se evidentieze motivatia exprimata de organizatia interesata;
  • descrierea activitatii organizatiei de la infiintare pana in prezent, cu evidentierea activitatilor derulate in domeniul dezvoltarii regionale.

Selectia aplicantilor se va realiza in functie de relevanta organizatiei pentru domeniul de activitate in raport cu gradul de reprezentativitate, experienta in domeniu (proiecte/ strategii/ elaborate/ implementate/ monitorizate; implicarea in perioada anterioara de programare pentru politica de dezvoltare regionala in Romania).

Documentele vor fi transmise in atentia Autoritatii de Management pentru Programul Operational Regional, pana pe data de 12 iulie 2012, ora 12.00, la nr. fax 037.211.16.36

Organizatiile interesate se pot adresa pentru informatii suplimentare Autoritatii de Management pentru Programul Operational Regional. Persoana de contact: Luiza RADU, tel. 037.211.1413, e-mail: luiza.radu@mdrt.ro

Descarca Anuntul de selectie

Sursa: www.inforegio.ro

Vizualizări: 195