Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Lansarea liniilor pe POSDRU, amanata din nou!

AM POSDRU a publicat calendarul actualizat la 3 iulie 2012 al lansarilor de apeluri pe proiecte. Conform acestuia, cele 5 linii de finantare urmeaza sa fie lansate in perioada septembrie - octombrie 2012.

Click aici pentru a consulta calendarul.

AM POSDRU motiveaza aceasta noua amanare prin faptul ca, potrivit Memorandumului Guvernului Romaniei „Situatia derularii POSDRU” din data de 23.05.2012, "aprobarea altor proiecte pentru finantare din cadrul POSDRU se va face numai dupa modificarea regulilor de implementare (ex. limitarea cheltuielilor de management, regulile de achizitie, conflicte de interese etc.)". In acest sens, AM-ul urmeaza sa revizuiasca atat Ghidul Solicitantului – Conditii Generale, cat si Ghidul Solicitantului – Conditii Specifice pentru fiecare cerere de propuneri de proiecte, astfel incat sa fie respectate prevederile mentionate.

In plus, incepand cu luna iulie 2012, AM POSDRU va fi beneficiarul proiectului de Asistenta Tehnica „Furnizarea de asistenta tehnica pentru sprijinirea AM POSDRU pentru indeplinirea conditiilor de verificare a rezonabilitatii costurilor si a îmbunatatirii contractului standard de finantare” finantat prin POAT, dupa semnarea contractului de catre MAEur si ofertantul desemnat castigator in urma procedurii de achizitie publica. Durata proiectului este de 12 saptamani.

Sursa: www.fseromania.ro

Vizualizări: 66