Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PODCA: Solicitare adresata beneficiarilor in vederea simplificarii procesului de verificare a cererilor de rambursare

AM PODCA a anuntat ca, in vederea simplificarii procesului de verificare a cererilor de rambursare depuse la AM PODCA, pentru care, pana in prezent, nu au fost rambursate cheltuielile, beneficiarilor le este solicitat sa transmita Autoritatii de Management sectiunea 4.1 "Detalierea costurilor pe fiecare activitate" din bugetul proiectului, simplificata astfel: pretul unitar se elimina, cheltuielile se centralizeaza pe linii bugetare, unitatea de masura mentinandu-se sau inlocuindu-se, dupa caz, cu pachet.

De asemenea, beneficiarii care, pana in prezent, nu au depus cereri de rambursare la AM PODCA, trebuie ca anterior trimiterii acestora, sa isi modifice sectiunea 4.1 in sensul celor mai sus-mentionate.

AM PODCA atrage atentia ca datele din sectiunea 4.1 nu trebuie sa genereze modificari ale valorilor liniilor bugetare aprobate prin ultima varianta de buget!

Documentele vor fi transmise la adresa de e-mail : amdca@mai.gov.ro in urmatoarele formate (excel si pdf - cu semnatura si stampila reprezentantului legal).

Formatul excel va cuprinde pachetul financiar cu Sectiunea 4.1 inainte de simplificare si Sectiunea 4.1 simplificata. Totodata, documentele vor fi transmise Autoritatii de management si in format letric, cu adresa de inaintare, semnate si stampilate de catre reprezentantul legal.

Pentru vizualizarea exemplelor de buget, inainte si dupa simplificare, click aici.

Sursa: www.fonduriadministratie.ro

Vizualizări: 106