Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Femeile manager din IMM-uri se pot inscrie la seminariile din cadrul „Programului pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale”

Prin Decizia Presedintelui Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii nr. 61 din 07.03.2012, publicata in Monitorul Oficial nr.166 din 14.03.2012, a fost aprobat ”Programul national multianual pe perioada 2005-2012 pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii”.

In data de 22 martie 2012 demareaza inscrierea on line pentru participarea la prima etapa a Programului Femeia Manager, seminarul „Femeia Antreprenor.” Seminariile vor fi organizate in opt locatii, arondate celor opt oficii teritoriale, dupa urmatorul program.

Pot participa la seminariile organizate in cadrul programului Femeia Manager femeile care au cetatenie romana, au varsta peste 18 ani, studii medii definitivate si au completat on line formularul de inscriere.

Incepand cu data de 22.03.2012, ora 10.00, timp de 5 zile, solicitantele pot completa si transmite on-line formularul de inscriere pentru etapa I – seminarul „Femeia Antreprenor” disponibil pe pagina web a institutiei, la adresa http://programenationale2012.aippimm.ro/.

Pentru mai multe detalii privind Programul, click aici.

Sursa: www.aippimm.ro

Vizualizări: 68