Ești membru? Cont nou / Autentificare
Metodologia de selecție planuri de afaceri Acceleratorul

Metodologia de selecție planuri de afaceri Acceleratorul

Pe 15 ianuarie 2020 participanții la cursurile din cadrul Acceleratorului de Întreprinderi Sociale au primit vești bune! S-a publicat metodologia de evaluare a planurilor de afaceri care, începând cu luna ianuarie 2020, se depun în competiția de planuri de afaceri pe care o organizăm!

Fiecare persoană din grup țintă va avea la dispoziție 30 de zile să depună planul de afaceri în competiția noastră, conform prevederilor metodologiei. La acest moment doar cei care au absolvit cursurile organizate de Fundația Alături de Voi România în cadrul Acceleratorului pot să se înscrie în concurs (atât absolvenții cursului de Antreprenoriat social, cât și ai cursului de Manager Întreprindere Socială). Persoanele care au fost selectate pentru următoarele cursuri planificate vor depune planurile de afaceri după examenul ANC și primirea oficială a mail-lui de la administratorul de schemă de grant.

Competiția de planuri de afaceri derulată pe acest proiect include un proces de evaluare continuă, fiecare persoană având la dispoziție 30 de zile pentru redactarea și depunerea planului de afaceri și anexele aferente, după finalizarea cursului.

În a doua jumătate a lunii aprilie 2020, vom decide dacă deschidem competiția și pentru persoane care dețin certificare ANC în domeniul ”Antreprenor Economie Socială” și ”Manager de Întreprindere Socială” dobândită ca urmare a formării profesionale la un alt furnizor autorizat. Conform prevederilor ghidului de finanțare, selecția planurilor de afaceri depuse de persoane care nu au participat la cursurile de formare antreprenorială organizate de beneficiarul contractului de finanțare în cadrul proiectului se va realiza în limita de 10% dintre toate planurile de afaceri selectate pentru finanțare.

Acordăm finanțări de până la 100.000 euro!

Detalii privind metodologia aici.

Mult succes!

Știri recente
Azi, 24 iunie 2021
Ieri, 23 iunie 2021