Ești membru? Cont nou / Autentificare
Laboratorul de competențe - Regiunea Nord-Vest

Laboratorul de competențe - Regiunea Nord-Vest

Te așteptăm la 4 zile de workshopuri în care să înveți cum să îți crești afacerea! Vei avea ocazia să cunoști în fiecare zi un trainer nou, cu experiențe diverse! Conținut Laborator:

  • Managementul inovării (accent pe sursele de finanțare alternative emergente, promovate și de CE: crowdfunding, crowdinvestment, crowdsourcing)
  • Inovare socială (antreprenoriat social, dezvoltarea și aplicarea de noi idei - privind produse, servicii și modele - care răspund unor nevoi sociale)
  • Management de produs (dezvoltarea și marketingul unui produs)
  • Business simulation (simularea gestionării unei afaceri prin intermediul unui soft dedicat)

Cursul - care în general necesită o investiție consistentă -  este oferit celor interesați GRATUIT, toate costurile fiind acoperite de finanțarea nerambursabilă obținută de echipa Structural Consulting Group în cadrul proiectului Laboratorul de competențe 502 care face posibilă această oportunitate. 

Program curs:

  • 22 - 25 noiembrie 2018: full day training
  • 26 noiembrie 2018: evaluare

Loc de desfășurare:

Cluj - Napoca 

Condiții de participare:

Cursanții trebuie să ocupe o poziție de management/antreprenor într-o companie care activează în domeniul IT (consultă coduri CAEN eligibile), fie într-o companie care activează în automotive (consultă coduri CAEN eligibile), fie într-o companie care activează în industrii creative (consultă coduri CAEN eligibile) în în Regiunea Nord-Vest (județele Bihor, Satu – Mare, Maramureș, Cluj, Bistrița-Năsăud, Sălaj)/Vest (județele Timiș, Arad, Hunedoara, Caraș-Severin)/Centru (județele Brașov, Sibiu, Alba, Mureș, Harghita, Covasna)/Nord-Est ( județele Suceava/Iași/Neamț/Bacău/Vaslui). Domiciliul/reședința participantului trebuie să fie, de asemenea, în regiunile eligibile. Pentru cei care nu locuiesc în Cluj - Napoca, asigurăm gratuit cazare și decont transport.

Ce trebuie să faci dacă ești interesat?

La curs sunt eligibili să participe manageri și antreprenori cu domiciliul/reședința în una din cele 4 regiuni care activează în una dintre cele 3 industrii: IT, creative sau auto. Companiile în care sunt angajați/pe care le conduc persoanele interesate să participe la cursuri trebuie să aibă autorizat cel puțin un cod CAEN al unei activități principale sau secundare desfășurate în sectorul economic respectiv. Managerii eligibili sunt orice persoane care sunt manageri de proiecte/manageri de echipă/directori/manageri generali etc. care asigură managementul strategic al organizațiilor.

Descarcă lista coduri CAEN Industrii creative

Descarcă lista coduri CAEN IT

Descarcă lista coduri CAEN auto  

Înscrie-te în programul nostru folosind formularul de aici.

Pe lângă informațiile despre tine, va trebui să încarci în formular următoarele documente:

Locurile la curs sunt limitate, înscrierile se fac pe principiul primul venit - primul servit! Poți să ne contactezi la 0725072533 sau pe mail la laborator@fonduri-structurale.ro – Raluca Prelucă. Suntem și pe facebook.

Hai! Hai!

***

Proiectul Laboratorul de competențe 502 este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Profesională – Resurse Umane Competitive”.