Ești membru? Cont nou / Autentificare
Testimoniale GFS 2014

Testimoniale GFS 2014

Gala Fondurilor Structurale 2014 a oferit recunoaștere pentru cele 101 inițiative înscrise. Am oferit peste 30 de premii, iar acum, 3 ani mai târziu, am invitat câștigătorii să ne transmită un gând despre ce a însemnat acel moment pentru ei. Iată ce ne-au transmis: 

„Se spune că prima dragoste nu se uită niciodată. Aşa a fost şi participarea la prima gală a Fondurilor Structurale din 2014 şi premiul obținut. Premiul m-a obligat să-mi fixez alte standarde în activităţile viitoare, m-a făcut mult mai curajos şi cred că mai puternic. Atunci am luat decizia de a lucra în continuare la proiecte europene, dar numai cu zâmbetul pe buze ca întreaga echipă de la Structural Consulting Group”, Viorel Ivan, secretarul Comunei Romuli, câștigător Gala Fondurilor Structurale 2014, premiul I la secțiunea „Schuman-ul european în Poiana lui Iocan!”.

„Premierea proiectului „Polițiști locali voluntari – viitorul siguranței în școli”, pentru prima dată în anul 2014 în Secțiunea Prâslea cel voinic în Țara Finanțărilor, a însemnat pentru Poliția Locală Sector 2 o oportunitate extraordinară de a prezenta eforturile noastre, întreprinse în fiecare zi, pentru dezvoltarea voluntariatului în rândul elevilor, sporirea vizibilității și diseminarea bunelor practici, îmbunătățirea nivelului de încredere în autoritățile locale. Am fost prima poliție locală, la nivel național, care a dezvoltat un astfel de proiect și pentru noi acest premiu a însemnat o campanie de imagine reală și posibilitatea de a arăta că se poate face voluntariat în România”, Maria Petrescu, Șef birou Relații Publice, Poliția Locală Sector 2, câștigători Gala Fondurilor Structurale 2014, Premiul al III lea la secțiunea „Prâslea cel voinic în Țara Finanțărilor”.

„De la idee la rezultat, implementarea unui proiect presupune un efort susținut de management, resurse alocate, perseverență și multă implicare! Deși este un traseu cu multe provocări, odată ajunși la destinație, conștientizăm că merită implicarea și că de fapt, ceea ce am făcut zi de zi, a contribuit direct la viitorul nostru și a celor din jur! Simțim o bucurie a succesului și a lecțiilor învățate, respectiv o dorință mare de a împărtăși aceste lucruri și cu alții din jur...GALA FONDURILOR STRUCTURALE este locul perfect de a-ți face auzită vocea și a aduce pe covorul roșu și în lumina reflectoarelor rețeta de succes prin care visele tale devin realitate! Pentru noi, la Fundaţia Alături de Voi România, participarea la prima ediție a galei în 2014 și premiul obținut, ne-a încurajat și motivat că ne dezvoltăm și mai mult în domeniul economiei sociale și să împărtășim și cu cei din jur faptul că, poți să transformi dizabilitatea în abilitate, respectiv tinerii din grupuri vulnerabile în angajați de succes!”, Achitei Angela, președinte Fundația Alături de Voi România, câștigători Gala Fondurilor Structurale 2014, premiul I la secțiunea „Cu impact INCLUS!”

„O astfel de Gală trebuie să devină o obișnuință. Pe noi ne-a molipsit să creștem în continuare respectul față de mediu. Am apreciat în mod deosebit interesul pentru rezultatele din spatele raportărilor. Pentru că un proiect mare nu se măsoară prin buget, ci prin temă și impact”, Mihaela Cândea, Director executiv, ONG Mare Nostrum, câștigători Gala Fondurilor Structurale 2014, premiul I la secțiunea „Verde la proiecte!”

„Pentru noi, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă, GALA Fondurilor Structurale a avut ... impact inclus. Premiile câștigate la ediția din 2014 ne-au motivat să dezvoltăm noi proiecte, noi parteneriate și să ne implicăm în soluționarea unor probleme sesizate la nivelul beneficiarilor nostri”, Marton Balogh, Director, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - Filiala Cluj - Napoca, câștigători Gala Fondurilor Structurale 2014, premiul I la secțiunea „Prâslea cel voinic în Țara Finanțărilor” & premiul III la secțiunea „Schuman-ul european în Poiana lui Iocan!”

„Proiectul nostru derulat cu sprijinul fondurilor europene a fost unul complex și de succes pentru companie, motiv pentru care cele două premii luate nu au făcut decât să întărească și mai tare însemnătatea proiectului și importanța realizării lui. Aprecierea publică și înmânarea premiilor au adus o creștere a încrederii de sine în primul rând echipei de proiect și apoi o creștere a imaginii Sortilemn în fața colaboratorilor, autorităților și a partenerilor de afaceri. O astfel de Gală este obligatorie pentru recunoașterea succesului fiecărei companii care a implementat proiecte ce aduc valoare companiei și a omului care o deservește. Vă mulțumim încă o dată pentru invitație, premii acordate, ambient și buna dispoziție la Gală!” Alina Lazăr, Director Operațiuni, Sortilemn S.A. – câștigători Gala Fondurilor Structurale 2014, premiul al II-lea la secțiunea „Impact Macro la nivel Micro” și un premiu special.

„Organizațiile care încearcă să aducă inovație și sprijin pentru creșterea calității activității unor sisteme mamut, care sunt destul de rezistente la schimbare (cum este cel al educației, în cazul nostru), au nevoie, mai ales în cazul unor finanțări precum POSDRU 2007-2013, de recunoaștere și re-aducere aminte că munca lor e valoroasă. Gala Fondurilor Structurale a creat pentru noi nu numai un moment de „uite, și alții zic că suntem buni, să nu rămânem copleșiți de sindromul Don Quijote”, ci și de regrupare și împuternicire să continuăm. Cel puțin la fel de bine și, de ce nu, la fel de mult. Păcat că pe structuralele din perioada 2014- 2020 nu a funcționat, cel puțin până în prezent. Gala e un moment ce generează optimism, multă speranță și dă putere să facem treabăuitând un pic cât de greu a fost până la acel moment”, Adina Manea, Director Programe, Tineri pentru Tineri – câștigători Gala Fondurilor Structurale 2014, premiul I la secțiunea „Școala face omul OM”

„Mulțumesc pentru că ne-ați făcut comunitatea cunoscută, că ați apreciat proiectul nostru și nu voi uita niciodată acea seară de decembrie, când emoțiile m-au copleșit, la propriu, „s-a ridicat părul pe mine" de emoție. Nu am crezut că un municipiu mic va fi apreciat la un nivel atât de mare. Mulțumesc în numele echipei pentru deplasarea oferită celor 2 membri din echipa de proiect în inima Europei și după acest premiu ne-am ambiționat să fim și mai buni în proiectele comunității noastre. Proiectul premiat de dvs. a fost apreciat de mai multe forumuri abilitate, dar premiul primit de la dvs. este "cununa localității noastre". Premiul stă cu mare cinste în biroul meu și rămâne localității ca cea mai mare realizare și un impuls pentru proiecte și mai bune în viitor. Succes tuturor participanților din acest an!”, Gheorghe Ile, primarul Municipiului Vulcan - câștigători Gala Fondurilor Structurale 2014, premiul I la secțiunea „Infrastructura… pe catwalk!” 

Abia așteptăm să cunoaștem proiectele înscrise anul acesta! 


 

Organizatori

 

Parteneri premium

          

Parteneri

 

Parteneri media

 

 

 

Cu sprijinul