Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
andonmarius Nou venit
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Feb 26, 2007 9:28 am Titlul subiectului: retele de calculatoare - internet |
|
|
Buna ziua.
Ma numesc Marius . Ma intereseaza si pe mine daca un asemenea proiect (dezoltarea unei retele de calculatoare -internet in mediu urban) care face parte din domeniul IT poate fi suventionat prin fonduri structurale
Daca da, unde pot sa ma informez exact care este procedura, ce fel de entitati sunt eligibile s.a.m.d.
Specific ca nu am mai participat la nici un asemene proiect si daca pot sa benificiez e consultanta.
Multumesc |
|
Sus |
|
 |
adi_c Dr. Honoris Causa
Data înscrierii: 09/Ian/2007 Mesaje: 1020 Locație: Petrosani
|
Trimis: Lun Feb 26, 2007 9:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Programul complement Cresterea competitivitatii economice, Axa prioritara 3. |
|
Sus |
|
 |
hedonyman23 Junior
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 30 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 10:57 am Titlul subiectului: Retea |
|
|
In Operatiunea 3.1.1 Sprijinirea accesului la broadband Ă?i la serviciile conexe nu se mentioneaza daca se finanteaza proiecte pentru o microintreprindere start-up din Bucuresti. Aveti ceva informatii? |
|
Sus |
|
 |
adi_c Dr. Honoris Causa
|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 11:51 am Titlul subiectului: |
|
|
In ghidul aplicantul zice:
"2. Aplica??ii eligibile
- Solicitantul este ?Âźntreprindere micro, mic?? sau mijlocie definit?? ?Âźn conformitate cu Legea nr. 346/2004, cu modific??rile Ă?i complet??rile ulterioare sau ONG ?Âźnfiin??at?? conform prevederilor O.U.G. nr.26/2000 referitoare la asocia??ii Ă?i funda??ii."
Apoi, la conditiile impuse numai IMMurilor apare aliniatul:
:- Solicitantul ?Âźnregistreaz?? profit opera??ional ?Âźn ultimul exerci??iu financiar"
Chestia asta ar induce ideea ca ar trebui sa ai minim un an de activitate ca sa poti avea un exercitiu financiar incheiat, pe care sa inregistrezi profit, dar avand in vedere totusi formularea pe care o considera ca sufera mult in ceea ce priveste claritate, ti-as sugera sa-i intrebi direct pe cei care se ocupa de POSCCE, ei sunt cei mai in masura sa-ti dea un rapsuns cert (sediul OIPSI din Bvd. Libertatii nr. 14). |
|
Sus |
|
 |
hedonyman23 Junior
|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 2:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am sunat la MCTI si e ok. Se poate. |
|
Sus |
|
 |
hedonyman23 Junior
|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Acum sa vedem daca procentul de cofinantare este tot de 80% pentru Bucuresti. |
|
Sus |
|
 |
adi_c Dr. Honoris Causa
|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 2:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Spor la treaba!  |
|
Sus |
|
 |
hedonyman23 Junior
|
Trimis: Mie Ian 16, 2008 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
In cadrul acestui proiect pentru retea internet si echipamente conexe, in cererea de finantare, la alcatuirea bugetului, se cere estimarea veniturilor generate de proiect. Suma veniturilor viitoare va fi scazuta din finantarea nerambursabila? |
|
Sus |
|
 |
geo_t Expert
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 712 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Ian 17, 2008 2:05 am Titlul subiectului: |
|
|
what????
Nici vorba! Scopul unei finantari este chiar obtinerea de venituri, atunci care ar mai fi rostul? Sa-ti dea bani, sa-i cheltui dar sa nu reusesti sa castigi nimic? Minunat ar fi chiar din primul an...
Veniturile castigate intra in dezvoltarea afacerii, acoperirea cheltuielilor, profit, amortismente, etc. |
|
Sus |
|
 |
andra_bma Senior
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 140 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 04, 2008 6:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
hedonyman23 a scris: |
In cadrul acestui proiect pentru retea internet si echipamente conexe, in cererea de finantare, la alcatuirea bugetului, se cere estimarea veniturilor generate de proiect. Suma veniturilor viitoare va fi scazuta din finantarea nerambursabila? |
In regulamentul 1083 scrie ca ca se aplica regula "proiectelor generatoare de venituri" doar acelor proiecte carora nu li se aplica schema de ajutor de stat. Ori daca esti intreprindere, automat intri sub incidenta unei scheme de ajutor de stat si nu ti se mai aplica cealalta regula. |
|
Sus |
|
 |
hedonyman23 Junior
|
Trimis: Vin Feb 22, 2008 5:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si in acest caz, Operatiunea 3.1.1 Sprijinirea accesului la broadband Ă?i la serviciile conexe care este schema de ajutor de stat? Trebuie sa completez in cererea de finantare si nu stiu in ce schema de ajutor ma incadrez |
|
Sus |
|
 |
andra_bma Senior
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 140 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Feb 23, 2008 12:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
hedonyman23 a scris: |
Si in acest caz, Operatiunea 3.1.1 Sprijinirea accesului la broadband Ă?i la serviciile conexe care este schema de ajutor de stat? Trebuie sa completez in cererea de finantare si nu stiu in ce schema de ajutor ma incadrez |
Pe situl MCTI, la sectiunea Fonduri europene exista o sectiune Ajutorul de stat. Verificati acolo unde va incadrati. |
|
Sus |
|
 |
hedonyman23 Junior
|
Trimis: Sâm Feb 23, 2008 7:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
schema de ajutor de stat regula de minimis |
|