Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
ionut2 Nou venit
Data înscrierii: 23/Apr/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Apr 23, 2008 9:36 am Titlul subiectului: Fonduri pentru utilaje protectia mediului - la un SA |
|
|
Buna ziua !
Lucrez la o societate pe actiuni care are ca obiect de activitate comercializarea ,intretinerea si reparatii autoturisme ,care are peste 200 angajati. Doresc sa stiu daca pot obtine fonduri pentru dotarea societatii cu utilaje pentru presarea ambalajelor,a maselor plastice etc. |
|
Sus |
|
 |
bogdan.moldovan Junior
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 29
|
Trimis: Mie Apr 23, 2008 1:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
La partea de IMM , activitatea nu este eligibila , presupun ca va incadrati in litera G a Caen. |
|
Sus |
|
 |
geo_t Expert
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 712 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Apr 23, 2008 2:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
incearca pe POS CCE axa 1. Citeste cu atentie ghidul pentru ca tu propui sa-ti achizitonezi utilaje de gestionare a deseurilor rezultate din procesul de activitate - reducerea volumului acestora, colectarea selectiva la sursa etc.
Faci o firma separata care are ca obiect activitatea de salubritate, curatenie la firme si iei utilaje pentru ea. Justifici de ce trebuie sa externalizezi serviciul. _________________ Corectați-mă dacă greșesc, poate așa mai învăț și eu cate ceva. |
|
Sus |
|
 |
bogdan.moldovan Junior
|
Trimis: Mie Apr 23, 2008 2:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe CCE nu ai nici o sansa..... |
|
Sus |
|
 |
adi_c Dr. Honoris Causa
Data înscrierii: 09/Ian/2007 Mesaje: 1020 Locație: Petrosani
|
Trimis: Mie Apr 23, 2008 7:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
De ce crezi ca nu are sanse? Este suficient daca activitatea noua pe care vor s-o finanteze este eligibila. |
|
Sus |
|
 |
geo_t Expert
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 712 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Apr 23, 2008 7:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
a fost o sugestie... _________________ Corectați-mă dacă greșesc, poate așa mai învăț și eu cate ceva. |
|
Sus |
|
 |
bogdan.moldovan Junior
|
Trimis: Joi Apr 24, 2008 11:08 am Titlul subiectului: |
|
|
Problema este ca nici una din ambele activitati nu este eligibila pe CCE, nici activitatea actuala , nici cea pentru care vrea sa ceara finantare.
Cod-ri Caen din gr : 360-370-381-382-390 nu sunt eligibile pe CCE. |
|
Sus |
|
 |
|