Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Joi Oct 18, 2007 8:37 am Titlul subiectului:
Am citit primul ghid si am dedus (dar nu sunt sigur!) ca o scoala ar putea aplica pentru:
Domeniul Major de Interven??ie 1 „Sustinerea utilizarii tehnologiei informatiei Ă?i comunica??iilor ”
Operatiunea 3.1.1 Sprijinirea accesului la broadband Ă?i la serviciile conexe
Este adevarat? Merita sa ma apuc de scris un proiect?
Data înscrierii: 09/Ian/2007 Mesaje: 1020 Locație: Petrosani
Trimis: Joi Oct 18, 2007 11:22 am Titlul subiectului:
Domeniul Major de Interven??ie 1 „Sustinerea utilizarii tehnologiei informatiei Ă?i comunica??iilor ”
Operatiunea 3.1.1 Sprijinirea accesului la broadband Ă?i la serviciile conexe
Solicitanti eligibili sunt doar IMM-urile.
Descarca primul din linkurile postate mai sus de Ebi, si de acolo citeste Ghidul solicitantului.
Pentru a vedea domeniile pentru care scoala poate fi aplicant eligibl, foloseste instrumentul "Ghid de finantare" de pe site (trebuie sa te autentifici ca si utilizator in prealabil).
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum