Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Data înscrierii: 27/Dec/2014 Mesaje: 1 Locație: Merei
Trimis: Sâm Dec 27, 2014 2:24 am Titlul subiectului: Infiintare atelier auto
Buna seara , in primul rand doresc sa imi cer scuze anticipat daca am postat unde nu trebuia si sa le multumesc celor , care vor citi si indruma. Suntem un cuplu tanar necasatoriti legal , eu am 28 de ani si partenera 22. Eu ma ocup de un mic atelier auto in curtea propie , bineinteles fara nici un fel de documentatie si totul momentan merge perfect dar am dori sa stim daca avem vreo sansa la vreun tip de fonduri pentru dezvoltarea unui atelier in perfecta legalitate si bineinteles mai mare. Sotia ar fii initiatorul , detine un teren ft bine amplasat in comuna exact la sosea , partea proasta este ca inca nu sau facut actele pe numele ei dar nu e o problema majora pentru ca am fii dispusi oricand sa incepem documentarea terenului pe numele ei. Dar inainte de asta va dati seama ca dorim sa stim daca avem vreo sansa , daca aveti idee de un consultant cu experienta si bineinteles sa nu jupoaie pielea de pe noi . Deci ideea este ca teren ar exista circa 800-1000 mp2 , varsta 22 de ani , locatia super-ok ceva banuti pentru inceperea demersurilor la fel exista. Nu avem un buget fix , daca ni se cer 7000 de euro de exemplu nu ii detinem , dar ar exista solutia dobandirii. Deci simplu , avem vreo sansa ?
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum