Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Dum Iul 28, 2013 7:34 pm Titlul subiectului: 5ha teren arabil
As dori sa ma informez daca exista posibilitatea in prezent sau intr-un viitor apropiat, de a obtine o finantare.... am 5ha de pamant arbil si as vrea sa stiu ce pot sa fac sa obtin niste fonduri..
Data înscrierii: 04/Apr/2014 Mesaje: 2 Locație: România
Trimis: Lun Apr 07, 2014 12:54 pm Titlul subiectului:
Si eu sunt cam in aceeasi situatie. Practic treaba e cam asa. Am niste pamant, ca sa ma dezvolt am nevoie de bani, cum pot lua bani ca sa ma dezvolt, sau mai bine zis ce pot pune pe el ca sa ma dezvolt?
Raspunsul pentru 5 ha daca ai sub 35 de ani este mult mai limitat decat in alte cazuri. Cauta pe net calcul UDE si masura 112 de la apdrp. O sa vezi ca pentru suma pe care vrei sa o obti trebuie sa aduni un nr de UDE-uri(sau cel putin asa era pana in 2012).
Daca vrei ceva de genul finantare aproape maxima fie faci un solar mare, de aprox un ha fie pui legume in camp http://www.apdrp.ro/uploads/Docu%20FEADR/Nota_calcul_UDE_M112_M121_M141.pdf la D14a
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum