Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Mar Aug 19, 2014 4:31 pm Titlul subiectului: SRL-D , PENSIUNE
Buna ziua . Parintii mei au o casa de vacanta ( CU CREDIT IPOTECAR ) intr-o zona turistica .
Exista vreo posibilitate de a-mi infiinta un SRL-D ( precizez ca indeplinesc conditiile ) cu activitate de cazare( pensiune ) si de a accesa anul viitor la cei 10.000e ?
Exista vreo forma de a face vreun contract de inchiriere intre mine si ei … sau ceva de genul acesta sau e necesar ca acea casa sa fie exclusiv pe numele meu ?
In caz ca se poate ma intereseaza o colaborare cu dvs pt asigurarea asistentei . Va multumesc
Data înscrierii: 13/Iul/2009 Mesaje: 544 Locație: Bucuresti
Trimis: Mar Aug 19, 2014 8:38 pm Titlul subiectului:
Suna putin a conflict de interese. Daca destinatia banilor este plata chiriei catre parinti, mai bine va ganditi la altceva.
Pe de alta parte, 10000 euro sunt tare putini pentru a amenaja o pensiune. Sau, daca sunt de ajuns, inseamna ca puteti sa dati drumul de anul acesta si, pana la anul, vedeti daca merge si daca activitatea e profitabila.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum