Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Buna ziua,doresc sa accesez un fond european nerambursabil pt dezvoltare rurala ,un atelier de intretinere si mici reparatii auto in judetul bacau.Sunt tanar am implinesc 30 de ani la anul,abia am achizitionat un teren intr-o comuna din jud bacau cu suprafata de 2200 metri,si as dori sa aflu de la dumneavostra daca am nevoie de consiliere in domeniu pt a intocmi dosarul?si as mai dori sa aflu de la dumneavoastra se poate accesa fondul 312 este nevoie de cofinantare sau nu si daca da ce percentual?de exemplu pt o vulcanizare 150.000 este o valoare prea mare pt constructia atelierului si aparatura?va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Data înscrierii: 13/Iul/2009 Mesaje: 544 Locație: Bucuresti
Trimis: Mie Oct 02, 2013 6:49 pm Titlul subiectului:
@extert_fonduri, dar de ce nu raspundeti aici, pe forum, daca aici a postat mesajul?
P.S. Pentru reclama exista sectiune dedicata si, in plus, va adresez rugamintea de a nu mai scrie cu ALL CAPS, pentru ca in eticheta de pe Internet este considerat ca strigati.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum