Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Mar Iul 02, 2013 2:59 pm Titlul subiectului: Pensiune in rural - minimis HG 274/2013
Buna ziua,
Avind cod activitate turism si desfasurind activitate aferenta din 1998, pot aplica (daca ma incadrez la criteriile de eligibilitate) pe HG274/2013 pentru constructia unei pensiuni in rural? Am vazut ca se considera eligibile cheltuieli pentru constructii cu scop cultura fizica si agrement. Se incadreaza aici pensiunea? Va multumesc
Trimis: Mar Iul 02, 2013 4:08 pm Titlul subiectului:
Multumesc. Cam asa ma gindeam si eu...
Inca o intrebare: justificarea situatiei economico-financiare a întreprinderii realizată pe baza unei analize a evolutiei acesteia în ultimii trei ani fiscali (in cazul scaderii cifrei de afaceri, crestere stocuri, etc) se face intr-un document separat atasat la CF sau in analiza activitatii trecute din studiul tehnic?
Data înscrierii: 01/Oct/2013 Mesaje: 11 Locație: Craiova
Trimis: Mar Oct 15, 2013 11:36 am Titlul subiectului:
Buna ziua,
Pentru constructie pensiune, va incadrati la masura 313 „Încurajarea activităților turistice", program in cadrul caruia veti putea probabil depune in cursul anuui 2014, o data ce intram in perioada de raportare 2014-2020. Va puteti forma o idee cu privire la conditiile de accesare pe site-ul apdrp.ro, vom vedea insa la anul care vor fi condiitiile exacte pentru a accesa.
Data înscrierii: 13/Iul/2009 Mesaje: 544 Locație: Bucuresti
Trimis: Mar Oct 15, 2013 3:00 pm Titlul subiectului:
@ArmandTraining: pe langa rugamintea de a nu mai dezgropa thread-uri vechi, mai am si rugamintea de a ramane on-topic. Daca vorbim pe acest topic de pensiune prin ajutor de minimis, atunci presupun ca autorul mesajului initial despre asta vrea sa discute, nu despre PNDR sau alte ipotetice programe. Mai presupun si faptul ca, daca autorul initial a fost capabil sa identifice programul de minimis, stie sa identifice si alte programe si nu e necesar sa puneti un link catre pagina principala a apdrp.
Va rog sa aveti in vedere ca aici nu suntem pe celalalt forum, unde se deschide de zeci de ori acelasi subiect si unde se raspunde generic cu un link catre aipimm sau apdrp.
Daca doriti sa discutati despre perioada 2014-2020, avem o sectiune dedicata acestei perioade.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum