Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
minanika Nou venit
Data înscrierii: 01/Ian/1970 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Iun 27, 2012 11:25 pm Titlul subiectului: Casa verde |
|
|
As dori si eu sa aplic pentru panouri solare si incalzire centrala (inlocuirea instalatiei actuale alimentata gaz) pentru un imbobil proprietate personala. Nu imi este foarte clar urmatorul aspect.
trebuie sa fac proiect de constructie dat fiind faptul ca aceste panouri vor fi montate pe acoperis? nu am facut carte funciara pana in prezent suntem proprietari din 1994, deci va trebui sa o fac. un alt aspect ar fi, am casa in forma de L acoperisul de la baza l-ului este foarte vechi si ar trebui schimbat este o cheltuiala eligibila?
multumesc, |
|
Sus |
|
 |
geo_t Expert
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 712 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 03, 2012 3:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Finantarea iti ajunge pentru o parte din instalatie. Ce cheltuieli eligibile sa mai ai? Structura se presupune ca exista asa ca daca aplici pentru finantare nu mai pui altceva in afara instalatiei. Sarpanta o faci pe cheltuiala ta. _________________ Corectați-mă dacă greșesc, poate așa mai învăț și eu cate ceva. |
|
Sus |
|
 |
minanika Nou venit
Data înscrierii: 01/Ian/1970 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Iul 03, 2012 5:41 pm Titlul subiectului: casa verde |
|
|
tot nu imi este clar unde trebuie sa depun aplicatia.. pentru casa verde |
|
Sus |
|
 |
geo_t Expert
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 712 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 03, 2012 6:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
casa verde este finantat prin fondul de mediu. Deci cererea o depuneti la agentia judeteana de protectia mediului din zona de domiciliu.
Un link:
http://casaverde2012.ro/pasii-de-urmat-pentru-obtinerea-finantarii/ _________________ Corectați-mă dacă greșesc, poate așa mai învăț și eu cate ceva. |
|
Sus |
|
 |
rule128@gmail.com Nou venit
Data înscrierii: 22/Apr/2014 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Apr 22, 2014 5:06 pm Titlul subiectului: Casa verde 2014??? |
|
|
Buna ziua
Stie cineva daca programul casa verde este disponibil si in 2014?
Multumesc
Radu |
|
Sus |
|
 |
|